måndag 20 oktober 2014

Dag 1 - forts.....

Har haft en helt underbar dag, trots tröttheten som hängt över mig. I skolan kickade vi igång dagen med borg bygge, där de fem enkla maskinerna hävstång, hjulet, kilen, lutande planet och skruven skulle ingå, riktigt kul teknik/bild uppgift som jag kommer tillämpa på mina elever så fort jag får möjlighet. :-) Så här blev vår borg!


Grymt snygg! Vi byggde giljotiner och katapulter för glatta livet, och spiraltrappor i tornen. Tänk vad man skulle kunna skapa med barnen utan tidsbegränsning? Detta slängde vi ihop på ett par timmar, men barnen kan jobba med det lite då och då i ett tema, möjligheterna är oändliga!

Men hur hälsosamt blev det idag nu då? Jo då, hyfsad frukost, vaniljkvarg och kanelknäcke, samma till kvällsmat och gröna smaker till lunch, vegetarisk röra. Efter skolan åkte jag och shoppade lite tröjor på Lager 157 och sedan hämtade jag barnen och vi svirade om till träningskläder. Ut i spåret på Kilene, barnen hängde på bra i mitt tempo och vi klämde 5 km trots att hela min varelse skrek att den ville hem till soffan. Och vad kul vi hade barnen och jag, de klagade knappt och det var mysigt att göra något tillsammans. :-)
Väl hemma fick lillan ont i huvudet och spydde lite, om det beror på ansträngningen eller att hon halsade vatten låter jag vara osagt. Men nu är de duschade och nedstoppade iaf, och hon fick en alvedon mot huvudvärken. Jag fick julmust i soffan och nu är det nog dags för lite "kupade handen" så den blir utläst någon gång.

Hoppas ni haft en lika underbart kreativ dag fylld med glädje och kärlek som jag haft! <3

Hannah

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera